13 weeks pregnancy

biasa 13 weeks dah nampak bby bump ke? atau belum lagi?

6 Balas

sy esk masuk 15w.. pert mmg sblm pregnn moncit cket..hihii.. tp ada la ketara naik bumb sket. sy klu baring telentang pert akn leper.. dan ada nmpk la bonngol sbesar tapak tangan kat kwh pert.. slalu sy usap kat situ ckp2 ng bby.hehee..

11mo ago

sy pun masa baring telentang perut akan terus automatic flat. masa bangun baru ade buncit sikit. hihi

ikut badan jugak sis. sy 14 weeks pun x nmpk sgt. sbb dr anak first mmg da nk 7,8 bulan baru muncul perut ibu mengandung 🤭🤭🤭🤭

11mo ago

Ohh mcm tu ikut orang la eh😁

Ikut badan sebenarnya. Mcm saya ni mengandung baru mencecah 14 minggu tapi perut dah nampak sangat2... 😅

11mo ago

Saya pun dh nampak dh sikit baby bump… tapi nampk kecik jelaa… sbb dy ikut ketebalan kulit kita…

Kalau saya dh nampak sikit. Yang pasti semua seluar dh tak muat pakai tp berat maintain je 53kg

11mo ago

Best nya. Saya risau sbb baby dlm kandungan je☹️

belum dik.. kecik lg

Ikut badan masing2