perancang depo

normal ke cucuk depo nafsu jadi takde..sbuln boleh kata skali dua je brsama. itu pon sbb husband minta. klau brsama pon kering. ksian kt husband

12 Balas

macam sy sis . lepas cucuk depo tkde nafsu langsung ,kadang dalam 1 bulan tu tkde bersama langsung. kesian jugak kat suami . kering pun kering ,time bersama tu mmg sakit ,pedih sbb keringkan 🥲

1y ago

smalah...lpsni sy mmg x nk cucuk depo dh...rncg sndiri jlah..sdih nk main pon x de feel kdg rindu wktu ovulasi dlu hahaha