Esok 36minggu

Normal ke ? Contraction kjp dtg kjp dtg? #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

normal dik... jgn risau.. kalau perut mengeras na.. bila baby tu pusing fuhhh sakit dia... teringat pengalaman.. last check up di kk.. sy bawa moto... tetibe tgh best bawa tuh.. baby contraction... lagi bby pusing lagi selow sy bawak.. last benti tepi jalan... usap usap pujuk.. adeiiiiiuu... dalam hati rase nk terus ke labour room je 😂😂😂😂😂 ramai yg benti tanya okay ke tak.. adeiiiu.... tgk tgk esok da tumpah darah... alamat masuk ward...

tempoh 5 minit2, yg sakit dari pinggang belakang ke abdomen, tu tanda nak bersalin. setakat tempoh lama, perut keras tu contraction palsu. buat deep breathing. Rehat bedrest. minum air kosong secukupnya