Kerap lapar tengah malam

Normal ke br 1st trimester asyik terjaga tgh mlm around 1-2am sbb lapar?

23 Balas

Sy makan stp 4jam 1x sepanjang 24jam, sis. Stp kali pregnant pd trimester pertama yg menyukarkan sy utk tidur. Sbb sy gastrik. Kalau xmkn, perut akan pedih. Xdpt tidur. Buah betik dna watermelon jd pilihan sy. Y sejuk dr fridge. Mmbntu sy spya dpt tidur sikit xpe dh bl mlm

normal. masa belum tahu pregnant. asal nk tido or da tido tejaga sebab lapar. hehe. tapi once da taw pregnant masa Tu da masuk sebulan lebih. mcm2 X leh makan sampai X lalu makan. asik muntah.hehe.

haha sy sampai bersalin terjaga.. setiap 2 jam mesti kena makan apa2. tak kisah makan biscuit or minum milo. memang wajib. kalau tak baby tendang je dan air liuh sy keluar je.

saya tengah alami , malam tadi makan kuew teow je . selalu pukul 11 lebih sy dah byebye . pukul 1 masih tak tidur , lapar ya amat . last suami masak kan 😂

normal sis 🤣 sy pun kadang2 lapar tkleh bincang .. pagi dh mkn pastu tengahari lapar mcm satu hari tk mkn 😅 kadang2 letih nk mkn

normal sis.. first until third trimester mesti akan bangun tengah malam nak makan sebab lapar 😂

normal sis..Sy selagi x mkn mmg xkn boleh sambung tidur perut berkeroncong mcm 3hri x mkn😂😂

Biasanya saya makan biscuit and milo 1 hr sebelum tidur 🤭 takda terjaga tengah malam

Saya dari first sampai third trimester lapar memanjang. asyik mengunyah je😂

kdg kdg. sbb tdo lmbt..kalau tdor lmbt lena trus smp subuh haha