Kerap lapar

Ada tak ibu hamil yang asyik rasa lapar je ? Normal ke ? Sbb sy tade alahan lain selain rasa lapar .. #8weeks

8 Balas

Sy pun sama. Dulu sblm mengandung buat Keto Diet.. one meal a day. Ms pregnant ni - hbs semua nk telan🤣. Dulu ms diet tiap2 hr rekod berat badan. Sekrg nk tgk weight scale pun seram🤣. Ni br 6w6d. Dr pesan spjg kehamilan klu blh berat jgn naik melebihi 11kg drpd berat sblm mengandung 😣

Samalah bersyukur sgt alahan mild je, 2-3 jam 1x mst lapar.. Stok buah buahan dan yogurt byk dlm peti, boleh la wat hlgkan lapar.. Takut nk mkn benda merapu, angin lintang pulak dlm perut nt.

saya laa tu.. mmg xde alahan.. tp perut manjang lapar.. selalu berjaga tengah malam n pagi2 buta carik makanan 😂klo tak mmg susah nak tidur... bru 10 weeks

sama laa dulu mmg jaga mkn , air manis semua jaga . tapi sekarang semua benda nk telan , pipi pon dh naik kemain kembang 😮‍💨😮‍💨

Sy lau makan nasi 3 pinggan sehari bila check uish naik 3 kg.. Skrg mcm nk jaga pula

sy pun sm sis asyik lapar je.. kndungan pun 8weeks, smpai ssh dh nk control mkn.

saya la tu. xde alahan pun. hahaha

Samalah ☺️ hehehe