Bleeding in 4 weeks

It's normal ke bleeding 4 week😔. And berapa lama jangka darah tu turun? First baby ☺️

9 Balas

apa2 pon tlong pergi klinik segera.. normal atau tak normal bg stiap org xkn sama.. xpa.. doktor cuma akan tgok aje.. jgn risau.. smoga ibu dan bayi sihat2 shaja..

6 week pendarahan Dari coklat ke merah ..jmpa docter janin Masih Dalam kantung ... Ada kah Masih Ada peluang janin sihat untuk minggu ke 7 Dan seterusnya 😔😔

better g klinik sis..same experience ..at least doc akn advice ..sy da seminggu bleeding . ada rasa sakit tak?

Pegi klinik puan. Its better. Moga baik2 semuanya. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

better pegi hosp buat check up dgn yg lebih pakar.. tiap org pengalaman x sama

better g klnk.. doc bole bagi ubat kuatkn rahim..

X pernah ..harap kandungan sis baik² ja ya ..

lbh baik g klinik..

baik g jumpo doktr