Darah penuh 1 pantiliner

Normal ke kalau 4 weeks bleeding sampai penuh 1 pantiliner ? #1stimemom #pregnancy #babyfirst

16 Balas

saya masa mula2 tahu mengandung x lama lepas tu keluar darah trs pergi hspitl dlm pjlnn ke hspitl & tggu rawatn boleh kira 4pad midnight la keluar darah tu. alhmdulillh xde pape baby selamat. cuma sy kena kurang buat keja rumah & bykkan berehat. skrg dah 22week.

4y ago

Masa tu brapa week? sya bru kelmarin pendarahan lepas tu ada gumpalan darah.. bru 3week

sgt tak normal. Saya 2x keguguran simptom yg sama. 12 minggu dan 9 minggu usia kandungan. Kena rujuk doc, kandungan masih terlalu awal. Siap sedia atas apa shj kemungkinan.

aduhh..klu bleeding mcmtu harus refer ke doktor sis..xyah tanya2 org normal ke x..sebarang bleeding semasa pregnant sikit ke banyak ke segera jumpa doktor

Kalau bole pegi hospital y betul betul ok sis. Saye dulu kua darah tompok tompok tapi bile ckp dgn dokte tggu darah byk baru dtg hospital. At the end gugur.

4y ago

Hospital alor gajah. Mungkin xsesuai name hospital. Kene tukar klinik kot. Kite ni cube faham dorg sibuk, tapi tula.. 😊

klu sakit lgi teruk dari senggugut biase, tu miscarriage. tp klu rase biase je, means awk period je tu. sy pgalaman for both situations di awal khmiln

kn sllu nurse pesan ad leaking ke,drh ke kluar teros g hsptl bwak buku pink.....reminder sllu dlm otk pape pon hsptl xperlu tgu😅

Its not normal. Pergi hospital or clinic asap. Boleh jadi threatened miscarriage tu sis.

4y ago

Yup done sis , doc said as what u said . MC 2 hari 😅 . Thank you 🙏🏻

xnormal sis .. sis cpt2 prgi klinik chekup tau .. tkot ada apa2 serius

Tak normal tu. Ada bleeding sikit or banyak. Better jumpa doktor.

aduddududu.kesiannyw.moge dipermudah n baik2 aje aminn