Nyeri bila buang air kecil

Normal ke bile preg 10 week..kerap buang air kecil..lpstu mse buang tu rse nyeri kt kemaluan

3 Balas

kadang2 dsbbkn kurang air dlm bdn boleh sbbkan rs nyeri dkt kemaluan ms buang air kecil..pstikn puan bykkn minum air kosong ya... supaya bdn tidak mengalami hydration.nk2 pula skrng musim pns .kena kerap minum air kosong ..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

most welcome 😉✌🏻

Ni kena jumpa doktor. Kadangkala disebabkan jangkitan saluran kencing

Kadang kencing kotor. Kena check dr tau

2y ago

owh..bole jadi ea..tu la..doc pun x pggil" lg untuk bt buku pink..haih..kitenye rusing pape jadi..kite x thu..dh la first time preg..