esk ckup 34w

Normal ke nk msuk 34,bile bby gerak rase smpai kemaluan skit tu? Kdg2 bile bby gerak je bwh rasa jgk nyeri..

11 Balas

Sya alami mcm tu hari.sekali scan rupanya kaki kat bawah kepala kat atas..baby songsang..skrg blm lagi scan yg ke 36 minggu scan lagi..harap baby ikut arahan mak dia..kepala turun kat bawah..

Bla deu bslin sis?..sma skrng ni asl mau bgun tdo mmg skit yg amat..rsa2 mau ngis ja kdng dduk sja pn blh rsa skit..

Normal tu awak.. kadang2 perut rasa ketat sgt smpi bawah pun sakit..

Normal sis..sye pn tgh alami,sekarang dh 36 minggu 3 ari..

normal la tu ruang dh penuh, makin berat nak dekat due pun dh kan

5y ago

Due 22/11

normal sis sy 35weeks skit celah kelangkang pulak

4y ago

kan , sy dh brsalin 38weeks hritu skit xsmpai sbulan trus brslin

normal sis.. kdg smpai nk tkecing

Normal sis.

Normal sis

Nomal sis.