Hamil 7 minggu

Assalammualaikum semua adakah normal saya 7w nyeri bawah perut bahagian kiri dan kadang tu nyeri jgk skali dkt kemaluan rse nk terkeluar sesuatu tpi sye xde bleeding .. cuma rasa takut pulak 🥺🥺#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom

4 Balas

Sama la kite…sy 6w.. kdg2 rase nyeri bwh perut kiri..bhg kemaluan pon sama mcm nk period tp xde kuar pape..kdg risau gk sbb firstbaby kan xde pngalaman…biasa tnye kwn2 yg dh ada pglman..dorang ckp normal

1y ago

Ingatkan sy sorg je rasa mcm ni.. kt bhg kemaluan tu, rasa cm nk period

Sama..sy pun 7weeks dh..Rasa sakit dkt kemaluan lagi2 bila nak kencing rasa sgt ingatkan nak period sbb rasa sgt x selesa 😔 rasa takut pun ada 🥹 syukur la klu org kata normal ☺️

waalaikumsalam. Sy pn rasa begini jg sis. bila rasa sakit tu dtg bykkn bedrest. bdn perlukn rehat tu.

Saya pon same Sakit bwh Kiri