risau

Normal ke bila bby dah start bergerak,bila bby x gerak risaunya ya amat..bila dia gerak bru lega...sbb byk sgt bce bby meninggal dlm perut..knape yer puncanya?sya tgu na dkat 4 tahun anak 1st ni..risaunya...bole bg nsihat positif x kat sya...

2 Balas

dah berapa minggu tu awak? kalau 24 weeks biasanya nurse dh suruh kira masa tu kena disiplin kira..jangan culas terlupa dan sebagainya tanda dari 9am sampai 12 malam. Insyaallah doa yang baik baik baca byk Surah Maryam moga dipermudhkan

4y ago

Da na msuk 23 minggu...okey2 tq sis..inshaAllah mudah2an...