kurang gerak

Sebelum ni bby dlm gerak aktif tp semenjak 2-3 hari ni x..sya bru 21w 5d ..mumy2 pnah rasa ka?..rsau jugk sbb sya low lying placenta..rasa rsau kurg bila td dgr jantung bby ok ..nak tanya xda maksud apa2 yg bhya tak?

1 Balas

Kalau da scan atau da dgar jantung bayi ok je .. in Shaa Allah ok .. fikir yg baik2 sis .. nnty 27w da start kire kicking anak .. kalau sis x tenang jugak gy je klinik blik scan balik tgok keadaan anak