injection BCG

normal. ke bekas injection BCG pda lengan baby bernanah??

14 Balas

Normal. Masa nurse cucuk tu die ade inform akan ada nanah and bengkak tapi jgn usik. Biar die baik sndri. Nanti usik x cantik dh bcg anak awak.

Hello :) yes mummy, it’s normal. It’s part of the recovery. Just wipe with luke warm water. Do not apply anything else ya ☺️

4y ago

ok.. thanks yaa😊

normal.... bby sy pn mcm tu jugak... jgn letk ubat nnti lain jadi... just tggu dia pecah je🤗. klau skit.. demah dgn tungku

Normal sis,nti nanah tu akan pecah sndri..jgn letk ubat apa2

Normal. Biar je. Jgn usik. Nanti dia akan baik sendiri.

Normal.. Bersihkan je.. Nanti hilang sendiri..

Jgn di usik.. Bio kan saja..

Normal. Jangan usik & isi apa2

Normal. Jgn usik

Normal sis