Tidur lama untuk bayi 2 bulan

Normal ke bayi 2bulan tidur lama sangat dari umurnya sebulan? Selepas amik vaksin 2bulan semalam..anak always tidur je siang dan malam..berjaga sekejap sangat..

2 Balas

My little one once dia buat perangai mcm tu jgk, dari 3ptg hingga pagi esoknya dia tidur. Kejut mcm2 cara tak bangun pon. Risau, tp sekali tu jelah mcm tu. Might be diorang selesa sgt kot? Cuba tgk the other day nanti ok. Btw next check up blh tny doc ♥️