Bayi 2bulan

normal ke bayi 2 bulan tak berapa nak tidur siang? anak saya tidur pun 30 minit je lepastu berjaga sampai 2 jam lepastu tidur lagi tpi 30 minit je. risau ny saya 🥺

1 Balas

kalau siang normal. nak complete 1 sleep cycle = 20-40mins sleep. cuma kalau nk panjangkan lg, kena cuba cara lain lah. mcm masuk buai, dodoi lama mcmtu. tp kalau mlm tidur lena sampai pagi, bgn nk susu sahaja, supposedly takda masalah.

11mo ago

yeke? setakat ni waktu siang je dia tak berapa nak tidur. malam mmg bangun nak susu je lepastu tidur. kalau normal ok lah tu. risau juga sbb kalau tak cukup tidur mmg nak mengamuk je keje dia 😅