Bayi 2 bulan meragam…

Normal ke bayi 2 bulan tiba2 berubah perangai. Sebelum ni kalau nk tidur okay je. Tapi sekarang setiap kali nk tidur siang akan menangis2 dulu… menangis yg sampai menjerit2 tu… setiap kali bangun, nk tidur semula akan menangis…

2 Balas

Normal tu puan baby nak beralih bulan. Takde yang tetap. Ada je peel baru tiap bulan. 😅 Lagi pun dia baru 2 bulan kenal dunia. Masih lagi terasa dalam perut ibu. Banyak kan peluk, dukung, dodoi biar dia rasa selamat ada dengan ibu sentiasa

bby sy pun 2 bulan, nmpak perubahan dia bila lapar je mnjerit.. tpi nk tido smua xda lah mrengek sngt .. klau ngntuk betul2 tu, kdg2 mrengek. Normal lah kot