Baby tak pandai isap puting kosong..

Normal ke baby xpandai isap puting kosong sbb suami sy kate sy bodoh tak pandai ajar anak isap puting kosong

55 Balas

normal..tak semua bby nak isap puting kosong ya.ank sya 4 org 3 org je yg isap yg sorang lagi tak nak😆..ank2 org lain ada yg tak isap pun.apalah suami awak ckp mcm tu kat awak suruh dia study skit bab2 mcm ni😝

4y ago

anak buah dia pandai hisap puting pon tak menang apa2 anugerah pon sis. anak buah saya diajar pyting dr kecik padahal dia bukan jenis baby yg berkeperluan puting pon.last2 smpai umur 4 tahun nak puting. smpai rampas puting adik dia sbb puting dia kena buang. lepastu tantrum sbb kita ambik balik puting yg dia rmpas tu. anak taknak puting lagi bagus