Tidur bayi

Normal ke baby sebulan 15 hri masa tido, dy terkjut2 n kuat mengeliat? Smpai kkdg tu dy trus trjaga n mngis slpas trkjut n mngeliat.. Klau dibedung, dy ngis2 na lepaskn tgn dy... Apa yg perlu sy buat? Terima kasih 😇.. #firstmom ##firstbaby #ingintahu

10 Balas

Klu dia teekjut sis bedung je dia . Mmg dia mrh tp lama2 dia ok sendiri . Bedung tgn sja . Pastu mengiringkn dia waktu tidur sendal blakng dgn bantal / bantal peluk bby