Tidur bayi

Normal ke baby sebulan 15 hri masa tido, dy terkjut2 n kuat mengeliat? Smpai kkdg tu dy trus trjaga n mngis slpas trkjut n mngeliat.. Klau dibedung, dy ngis2 na lepaskn tgn dy... Apa yg perlu sy buat? Terima kasih 😇.. #firstmom ##firstbaby #ingintahu

10 Balas

ank sy pula. tidur mesti berteman. tiap mlm dia akan bngun utk pastikan ada org tidur temakan dia. pernah mlm2 sy pergi kencing. xlama dia teriak nangis2 sebab xda teman tidur.. nak buat susu mlm2 pun susah sebab dia akan nangis klau ditinggalkan tpi brhnti nangis n sambung tidur bila sy dah ikut baring d tilam..