Tidur bayi

Normal ke baby sebulan 15 hri masa tido, dy terkjut2 n kuat mengeliat? Smpai kkdg tu dy trus trjaga n mngis slpas trkjut n mngeliat.. Klau dibedung, dy ngis2 na lepaskn tgn dy... Apa yg perlu sy buat? Terima kasih 😇.. #firstmom ##firstbaby #ingintahu

10 Balas

sama mcm anak sye. so sye selalu tdo mlm selimut kn die dgn comforter tebal. sampai dkt dada. kalau siang, sama ada die tido atas dada sye atau die tdo ats katil tapi ltk bantal kecik dkt kaki die and ltk napkin dkt dada dia.

1y ago

sy pun sama buat mcm ni