first child

normal ke baby muntah2 lepas minum susu fm...before this mmng fully breasfed tpi susu mummy tak banyk..takut dia tak cukup so skrg bagi both susu bdn n fm..camna nak memeriahkn susu bdn?

4 Balas

Mnum air kurma merah + goji letak madu . Klau sy la. Mkn roti jagung gardinea tu pun ok.

5y ago

better ambik jagung dari roti jagung. roti tu ada trans fat, dan benda lain xda khasiat. lg2 gluten. makin ramai org kita x boleh makan gluten. tp xda siapa perasan kena start jaga pemakanan dr anak menyusu lg.