Najis Baby

Hai Mummy . Sye first mom , sye FB ... Tpi sejak dua menjak ni susu badan mcm drop , so sye cmpur pagi bgi fm mlm bgi susu badan ... Sye nk kepastian , najis mcmni elok ke untk susu fm ? Sye bgi dupro , 2scoop susu 60ml air ... Sye xpsti smada najis ni elok atau tak lepas dia minum fm ... mohon pencerahan mummy smue ☺️

Najis Baby
3 Balas

anak saya fully bf pun taik bnyk mcm ni , rasanya normal je , klau warna dia bertukar tu yg kena risau, klau masih kuning musturd ni ok , apa apa pun rujuk doktor nnti

ini cair sgt berak . takut susu tk serasi . cuba pantau dlu lgi beberapa hri klau msih sama bole tukar susu fm lain pulak ..

7mo ago

mcm watery sgt je . saya rasa cuba awk tukar susu dlu . cuba try dutch baby pulak . pastu tgk lagi berak dia sama atau berubah . sbb kalau watery atau cair sgt ni da mcm cirit . klau boleh nk sedang helok mcm mash potato tekstur .

Saya full bf pun macam ni. Anak berak sekali sehari je Tapi gedabak banyak sampai meleleh