Please help

Berak baby mcm nie okey tak? Risau pula tngo, baby minum susu fm dan susu bdn sbab susu bdn sy sikit 🥺#seriusnanya #firstmom

Please help
3 Balas

anak saya pon pernah najis mcm ni.. minum susu lactogen.. berak seminggu skali najis mcm tu.. pastu tukar Dutch baby.. berak sehari sekali najis mcm tu jugak. Hari ke 3 minum Dutch baby warna kuning balik..

mostly baby minum lactogen, najis memg warna hijau sbb susu tu kandungan iron tinggi. tp better puan tukar susu, sbb tengok najis dia mcm cair sgt, risau tak sesuai

12mo ago

puan cuba dulu dupro seminggu, pantau najis dia dalam seminggu tu. kalau tak okay jugak, try dutch baby lak. memang kena try and error sampai jumpa susu yg sesuai dgn baby..

tukar susu sis . tak normal ni . sis guna susu apa ni ?

12mo ago

lactogen 1