first child

normal ke baby muntah2 lepas minum susu fm...before this mmng fully breasfed tpi susu mummy tak banyk..takut dia tak cukup so skrg bagi both susu bdn n fm..camna nak memeriahkn susu bdn?

4 Balas

bagi saya tak, anak ada refluks tu. kesian dia.. saya takut anak sensitif dgn susu lembu fm. casien a1. usahalah meriahkan susu. cara saya dulu. 1 makan chia seed 2 be happy, bila menyusu jgn stress. tarik nafas dalam2 berulang kali. dan fikir kenngan yg menyeronokkan 3 banyyakkan beri anak susu. pernah demgar demand dan supply? tinggi demannd tinggi la supply susu. 4 minum air banyak. stop lah susu fm. saya dulu stress xda susu juga.