susu formula

Normal ke baby minum susu similac kerap membuang dan najis berwarna hijau

3 Balas

maaf puan..saya kurang pasti ttg ini..tp saya try up status puan ni ea..hrp ada mommy yg sudi share..sbb saya tiada pengalamn bg anak susu fm..ank fully bf... #tapxbisou

mmg susu Similac nJis baby wrne hijau .ank Sy minum..die berak najis wrne hijau..terus tukr susu..

ya anak saya minum similac pun najis warna seakan hijau kuning