najis bayi berwarna hijau gelap

Najis bayi berwarna hijau gelap minum susu formula

najis bayi berwarna hijau gelap
14 Balas

Normal sis kalau minum fm. Melainkan keras atau berak cair smpai byk kali sehari. Tak normal. Refer doktor ye sis

anak sye mcm ni jugak sis,normal tk ye? ke kena gnti susu ye mohon pncrahan nye🙏

klau najis bayi hijau dan keras tu knpa ya ? baby sakit perut ker ?

normal sis klau ssu formula..klau susu ibu de wanek kuning

ada kata normal.d sebabkan iron dlm susu formula...

try tukar susu fm tu sis mungkin x sesuai dgn bby

normal sis,baby saya macam tu minum fm

3y ago

pny saya smpai baby 7bln sis, tp sya ad jumpa doctor n doctor cakap ok je, so better sis jumpa doctor sbab tkut fm x cocok sm baby sis

Ye sama, anak saya minum fm Tapi rumusan soya.

Bayi saya pun najis mcm ni minum susu fm nan pro

2y ago

sama sis..ssu nan jugk. ank sy berak gitu jgk. tp cmpur bf,kdg kuning ijau sikit

anak saya pun macam ni minum susu similac