Najis warna hijau cair minum susu formula

Hi! Bayi saya 1bulan lbh. Minum susu formula.. 2 3 hari ni najis berwarna hijau cair. Kenapa ya? Perlu kah saya tukar susu formula..

7 Balas

Bby sya pn bgtu jga tp sya nda kc susu botol ..sya truskan sja susu bdn...lama kelamaan ..najis dy btukar jga jdi kuning..

anak I pun sama. da campur formula + bf pada waktu malam. najis warna hijau pekat juga. adakah I normal? risau juga.

2y ago

I enfalac A+ da campur juga

susu x sesuai sis.... mcm anak sedara sy, hijau cair jugak yg kuar...last2 maknye tukar susu asal..

Normal tu sis dia da campur Bf sama formula ka?? Kalau campur tahi mang gtu...

Untuk info mama2 tahi anak sy pun hijau... Cos cmpur bf dan formula..

Tu tndanya baby sakit perut n susu tu x sesuai sis..

5y ago

Oic.. thank you

cuba tukar susu sis...