Najis baby 5 bulan

Hai semua . .. adakah normal najis baby 5 bulan masih berwarna hijau .. bby minum susu formula

2 Balas

patutnya sekejap je dlm 2 3 hari je. lps tu dh kena wrna kuning gelap2 or kuning mustard balik dah. brp lama dh hijau tu?

2mo ago

ohhh yeke. anak sy dulu minum dupro jugak tp awal2 je hijau lps tu mmg kuning gelap kuning mustard dah. klau wrna hijau lumut rasanya okay je. berat n tggi dia elok je kan naik tiap bulan? klau okay rasanya xde ape tu. cuma nnt check up dia yg 6m double confirm balik dgn nurse baby okay ke wrna najis anak mcm tu. ambik gmbr skli tunjuk kt nurse haaaa