tidur

Normal ke baby dalam pantang akan berjaga sepanjang malam? macam baby adam... dia akan start berjaga 11pm sampai ke subuh esoknya.. saya agak stress sebenarnya ? dari baby adam firstday sampai 28 hari.

1 Balas

klu bby sye norml msa pntng dia xtdur mna mlm mula2 pastu msuk dlm belas2 hri dia nula berubh tdur mlm smpai pg tpi kjut pon tme nk mnyusu n tdur..Sb mngkin sye bnyk xtdur mlm msa puasa...Tu bila sahur dia aktif dlm perut..Bila dh lahir jdi skjap mcm tu lama2 dh okey blik...Xtdur mna waktu siang jew..