berak 3/4kali sehari

normal ke baby boy 9months berak 3/4kali sehari seblm ni okey je berak 1/2kli sehari sejak dua menjak ni dia kerap berak kadang tu sikit je taiknye, tapi baby tak meragam or nangis aktif and elok je main . baby fully bf dgn solid food . kdng makan dragon fruit yg berak 3/4kali

2 Balas

cirit birit bila berak lebih dr 10x. tp pantau keadaan najis baby. banyakkan minum susu dan air 0 utk elak dehidrasi. kalau baby nampak lemah cepat² bawa ke emergency