Tahi newborn sikit

Hello mommies. Nak tanya normal ke kalau baby berak sikit je? Baby fully breastfeed. Tapi dalam sehari ada dalam 3/4kali berak. Sorry gambar tak sopan sikit 😅 #ingintahu #bantujawab

Tahi newborn sikit
7 Balas

normal kadang tu rasa nak bersihkan pampers tu pakai wet tissue then pakai pampers yg sama balik, sebab mmg sikit kecik je tahi dia kadang

Baby sis berapa bulan ya ? Baby saya 1 bulan 18 hari , berak cair sgt … bila tgk tahi sis , jauh sgt dari tahi baby saya .. dia bf + sf

1mo ago

mkn pn jgn lupa pntg yer sis. halia2 pedas2 jgn mkn dlu. nt perut baby kmbung dn x sedap.

normal sis. tgu dia besor skit bila dh mkn taik bau humanghaiiii. kalah bau taik kita. selambak lak tu.

1mo ago

sblm ni pkai susu apa sis. sy dlu mula2 pkai susu apa tah yg artis2 tu. mahal jgk. bila msk 2bln x sesuai jd taik mcm ni. mksdnya susu tu panas dh xsesuai ngn baby try anmumlac ok smp skg. tp yg haru nya dia nk tahap 1 je. umur dh setahun anak. msk pkai tahap 1. hehehe.

Normal sis .bby sy pun mcm tu.kdg2 terkentut tp terkeluar tahi jugak sikit 😅

Normal sis. Tunggu dia dh start makan ahh penuh pampers 😂

anak sy 💩 segaris je, 3hari baru byk, pastu segaris plk

Ya, normal.