Baby berak - lactogen

Normal ke baby berak 4kali atau lebih dlm sehari utk susu formula? Baby 3bulan++. Sebelum ni bf, baru mula formula. Texture najis kuning mustard biasa tu. cuma kekerapan berak nya agak kerap banding dgn masa bf dulu. Normal ke ye??

2 Balas

kuning mustard normal je, janji tak cair macam air and baby takde meragam