Tolak Susu

Normal ke baby 3 bulan tolak susu ? Menyusu sekejap2 tak sampai 5 minit. Direct breastfeeding. Bila disuakan mengamuk. Breast sampai penuh dah. Nak buat macam mana ye ?

1 Balas

Anak sy jenis mnom susu kejap dh tertido. Memang rse breast xkosong, jd selalunya aftet dia tido tu sy terus pam. Nnti susu tu holeh feed bby jugak. At least npk amount yg bby minom. Tkot nnti bby just dpt hindmilk je sbb df kejap sgt.

5y ago

Try slow2.. sy memula anak tak nak jugak. Ambk masa dia nk blja guna botol. Tp pd yg sama sy still df bby, sbb tak nak bg dia nipple confuse. at least dedua dia holeh kinom