Bayi susah tido mlm kadang sampai tolak susu badan sampai menjerit

Salam mummy normal ke baby berjaga mlm lpstu kadang sampai buat bising taknk baring nk dukung je bila bagi susu badan tolak sbb baby full susu badan . Nak bawa jumpa ustaz ke ? Babyy 26hb ni baru nk masuk 3 bulan. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

normal mommy. maybe baby tgh nursing strike. keep pujuk ya. cuma kena tgk cue baby juga. kadang kalau overstimulated/terlalu penat, baby akan meragam. mommy kena tgk rutin baby waktu siang juga mcm mana.

11mo ago

yelah kesian juga dkt ayah nyaa kene dodoikan sampai subuh dgn mak nya tknk bila ada ayah dia