Baby 3 bulan

Normal ke baby 3 bulan tak bangun susu malam? Selalunya 3 jam sekali dh mintak susu. Ni tidur elok je Dari pukul 10 malam, 6 pagi baru nak susu balik. Full bf

2 Balas

Sama macam baby saya, baby saya 3months ++, dah start tidur malam dengan lama, so saya pun kalau boleh, tak nak ganggu tidur dia. Dia bangun sendiri baru bagi susu. Bagi saya normal, as long as, kencing/berak okay, tak ada tanda dehydrated, graph bulanan okay. Saya tak pasti ibu ibu lain macam mana. 😊

sy akan suakan puting ke mulut bb wlau die xbuke mate n bgn..tp mulut die tetap hisap.sbb mnyusu mlm dpt mmbantu tingkatkan berat badan