Minum susu

Salam... okey ke baby 3 bulan lebih minum susu 3 ke 4 jam sekali...minum 3 ke 4 oz satu sesi... bila bagi 2 jam sekali baby x nk...baby minum full formula

2 Balas

suppose mmg sejam 1oz sis .. klau baby dh minum 3 4oz, mmg dia dh ckup utk 3 4jam .. sbb perut baby ni kecil je, xperlu amount susu yg byk utk kenyang