Keluaf Lendir Coklat

Normal Ke Awal Kehamilan Keluar Lendir Coklat Sedikit

8 Balas

Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻. Macam saya, masa awal pregnancy tak alami implementation bleeding. Tapi ramai juga Ibu2 lain yg alami. Jadi kena perhatikan spotting tu banyak atau tak, berpanjangan atau tak. Jika banyak dan berpanjangan, cepat2 jumpa doktor

normal, tpi masa mula2 prgnant dlu sy risau tkut jdi apa2.. org kata baki period yg lama dia akn kluarkan lendir tu..

1y ago

ha mcm mana..nak tahu jugak..sebb tgh alami nya skrg

Saya pun sama. Berapa lawa awak keluar lendir coklat?

1y ago

hai mcm mna sis..sebb sya tgh alami..

Normal. Sedekit n x berlarutan keluar

5y ago

Okay.. Tq sis😊

Normal

Normal spotting tu

dah brp weeks mom?

ya