lendir warna coklat

normal ke ibu pregnant 17weeks keluar lendir warna coklat

4 Balas

assalamualaikum sis, nak tanya awak macam mana? baby okey tak? saya terbaca post ni dan saya tengah alaminya sekarang saya 20w keluar lendir coklat macam nak bersalin tu. saya nak tahu awak dan baby okey ke? 🙏

1y ago

saya pergi klinik haritu doktor cuma cakap cervical erosion je. kena banyakkan bedrest awak, jangan renyah sangat. alhamdulillah sekarang saya dah 39w2d baby alhamdulillah okey dan saya dah takde dah keluar lendir coklat tu. apa2 pun awak kene pergi klinik untuk tahu lebih lanjut ☺️

kuantiti byk ke sikit , mcm saya minggu ke 5 ad keluar tp xbyk..doktor cuma scan sje

1y ago

doc scan kat hosp ka atau klinik biasa

Hi sis.. saya sama mcm sis keluar lendir coklat, week 17.. sis mcm mne ye skrng?

2y ago

Alhamdulillah... hrp2 semua oke.

Boleh jadi normal atau tidak sis