wonder

Normal ke asyik kentut je... Sy 5weeks 3days

34 Balas

Hahaha sama. Volume agak tinggi bunyi nye. Luar biasa kadang kadang. So bila kentut depan husband just sebut "baby buat". Kurang lah dia menyirap 😅

4y ago

Hahaha..yg ni lawak..😂😂😂

Normal tu. Angin badan. Mandi air suam2 panas bagi segarkan dalaman.. mcm sy masa 5-9 weeks asyik kentut je.. then masuk 10 weeks dah kurang

Normal sis 😂 badan dalam bandan kita akan ada angin banyak 😂 saya pon jenuh laa dok buang² angin nii 😂

Btul tu..kalau tahan ja..mulai laa perut memulas..lebi baik lepas kan je..so suami kena sbar la ..hehe 😄

Sy smp skrg dh 24w..kentut pun bersepah..sendawa lagi..dh mcm naga kenyang...suami pun geleng kepala..🤭

Normal. Sy dr awal tau preggy sampai skg 10w+ pun dok kentut + sendawa lagi.. Kuat angin skg badan..

5y ago

Sy sendawa x pandai tp kentut ni hmm rasa macam mmg tahap x boleh bawa bincang..

Sy sampai gastrik sebab perut masuk angin. Sakit sgt perut. Lepas kentut baru lega. Hahah

😂😂 yes sis . Sy pun bgitu smpai suami pun tegur hahaha xtahan nak kentut je 😂

Saya pun tgah mengelami sis. ....perut saya asyik skit. ..lepas tu berkentut. ...

Normal sis. Sampai dah 2 trimester ni asik kentot tak boleh bawak bincang dah. Hahahaha

5y ago

Hahah. Nnt giliran sy la macam tu bawak ke 2nd trimester