Sakit bahagian pinggang dan tulang punggung

Saya baru 7 minggu pregnant. Normal ke kalau rasa sakit pinggang dan sakit pada bahagian tulang punggung? Kalau duduk lama mesti sakit

2 Balas

sama sis saya baru 9 week tpi rasa sakit tu mcm dah 7 bulan 😂😂 nk tido pon tk tenang

5mo ago

Hahaha kan ? Tak tahu la salah duduk ke apa . Sebeba kerja memang duduk lama hadap laptop. Semoga baik2 sahaja untuk kita dan baby kita . Ameen

normal sis. tapi x berlaku pada semua orang

5mo ago

Kalau normal okey la. Thank you awak . Tenang sikit hati ni hehe