anak saya belum berjalan. 1tahun 1 bulan

Normal ke anak saya belum berjalan. Tapi hanya berdiri dan berharap pd pmegang

2 Balas

Ank sy bjln pd usia 1tahun 3bulan.. normal je sis. Lain2 budak lain perkembangan nye. Tp kalau risau, boleh rujuk pakar. InshaAllah normal je tu..

4y ago

Dia merangkak laju, dan kalau berdiri mmg pegang something. Tp kte pun slalu la galakkan dia bjalan, tateh tateh gitu.. tetbe je dia start boleh bjalan tanpa pegang. Sy pun mse tu tkde la stress sgt ank tk bjalan lgi.. rileks je hehe

Normal kot, sbb Majoriti anak-anak buah saya pandai berjalan umur 1 tahun 3@4 bulan

4y ago

Oh yeke. Baik sis. Tq