Anak belum berjalan

hai mommies semua. anak saya dah 1 tahun 2 bulan tapi masih belum berjalan. tapi dah bertatih dan meniti. dan kadang2 berdiri sendiri. ok ke?boleh cerita pengalaman mommies?

3 Balas

Jangan risau sis. Anak saya macamtu. Tiba2 boleh jalan sendiri. Meniti memanjat laju. Berjalan alahaaai berat bontot. Saya terkejut tiba2 boleh berjalan. Macam anak saya memang tak suka dipaksa. Jadi saya tak boleh nak ajar dia memimpin. Dia nak usaha sendiri. Jdi saya biarkan. Alhamdulillah berjalan dah

update: Alhamdulillah. anak saya boleh berjalan dah tepat2 umur 1 tahun 3 bulan. sebenarnya saya ok ja tapi orang sekeliling asek tanya tu yg buat saya risau. sekarang 1 tahun 4 bulan dah laju jalan walaupun kdg2 ada jatuh (sbb jalan laju sgt)

dah meniti ok la tu.. teruskan bg berjalan je.. dia pandai imbang bdn nti ok la tu.. redflag berjalan umur 18bulan

10mo ago

tula. klu 18 bulan tu x nlh jln lg mesti dr refer pakar kn