hye semua...ada tak anak umur 1 tahun 4 bulan masih belum pandai berjalan..masih takut nak berdiri

4 Balas

anak sulung saya 1thn 4 bulan bru berjalan sis...setiap anak perkembangan tak sama...sis.boleh cuba bg anak sis jalan di pasir pantai atau rumput tanpa pakai kasut utk menguatkan lagi moto kaki anak

ank sya pun dah 1 tahun 4 bulan... dia reti nk bgun sndiri.. tpi dia x reti nk berjln dgn sndiri.. mesti ada bantuan.. utk bgi dia jln

ank sy plg lmbt berjalan 1 tahun 6 bln..

Anak sya nk dekat 2 tahun…