Anak berjalan

my son 1tahun 3bln tapi masih belum pandai berjalan tp berdiri sendiri pandai pulak. lambat berjalan tp sngt active panjat2 sofa, almari. adoii..pening mami nengoknyer 😆ada anak ibu2 yg sama mcm ank sy tak? 😅

1 Balas

Biasalah tu. Development baby ni lain2. Anak saya betul2 berjalan masa 8 bulan, tapi gigi baru je nak tumbuh sebatang ni (1year 3 month now)

3y ago

waa..awalnyer ank mami ada kaki 😍 ank sy ni gigi 4atas 4bawah 🤭