8week pregnant

Normal ke 8week masih tak nmpk bby ? Ada harapan ke untuk saya ? Dr bagi saya masa 2minggu untuk repeat scan. Ttc 1y3m .😔 Boleh ke 9week saya pergi check dkt Klinik lain ? Sebab rsa nak tahu sangat perkembangan bby. Kiraan betul 8week tapi scan jadi 5week sbb belum nmpk bby.

8week pregnant
17 Balas

saya pun mcm sis jugak, 6weeks tak nmpk apa lagi tapi bila buka buku pink masa 11week alhmdulilah nampak dah bby. sis jangan risau ok jaga kesihatan jaga mknan

2y ago

Baik. Terima Kasih ya . Saya pun tak tahu bila nak buka buku pink selagi belum nmpk😌

sama macam saya. baru je balik klinik. ikut kiraan dh 8weeks. doc cek tadi belum nmpak baby. tapi jantung dah ada. doc suruh dtng semula lagi sebulan.

2y ago

Ohh awak dh nmpk jntung okay la . Tapi risau juga kan. Saya masih belum nmpk janin&jantung. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua. Aamiin☺️🤲🏻

aj nakjjqNka j bka❤🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Awal2 kene la tgk scan tu…..brapa minggu…dah lama2 baru la tgk pariod…doc bgtau la nnti tu

Normal sis. Tnggu lagi 2-3 minggu nampak laa janin. Jangan risau sgt 🥰

2y ago

Baik terima kasih☺️

Normal je sis, nnt cuba lagi 2 minggu tngok

2y ago

Baik terima kasih🥰

ikut puan nak 2nd opinion..