Spotting Brown

Normal ke 8week + ad klaur spotting coklat? Sb scan hari tu bru nmpk kantung je

1 Balas

G jmpa doc terus. Spotting bahaya. Boleh ke arah keguguran. Sya bukan nk takut2kan. Tp tu mmg tanda2. Awal2 ni x boleh terlalu lasak. Kandungan dlam keadaan lemah lagi. Saya masa awal2 pon sama. Terus jmpa doc. Rupanya kandungan masih lemah. Smpi 14 minggu. Doc x bg bersama, angkat berat, jalan laju2, terlalu penat, kne banyakkan berehat. Klu kerja yg kne berjalan atau berat boleh minta cuti dlu dengan doc.

4y ago

Yala..macam sy semalam da kuar darah..pagi nie cek..dah takda..keluar darah ketul2 g..cek upt Haritu 8/4 positive..cek kat doktor negative..siap 4 orang doktor sekali ikut tengok scan..dah xda..mybe baru lagi..then doktor suggest datang cek 2w g.