First trimester

Normal ke 4w kantung tak sama usia/besar/berat? Dr ckp sepatutnya 1.50cm tp sy 0.78cm. Adakah itu tanda kantung kosong atau belum membesar? Siapa ada pengalaman mcmni?

3 Balas

Awak scan dh nmpak kntung ke 4w? Saya last period 12/9. Hrini 4w1d. Blum scan. Tkut tk nmpk lagii. Awak buat tvs ke?

7mo ago

Sy scan ultrasound, nampak tp masih kecik. Jika awak dlm keadaan baik better tunggu 6w above baru scan

Sy ada ternampak posting dr maiza sama mcm soalan awk. Normal

7mo ago

InsyaAllah. Aamiin. Semoga semuanya baik2 smpai bersalin. Sy dh 5weeks. Tp blm scan lg. Doakan sy jgk

normal.