4minggu tiada simtom.

Normal ke 4minggu blum ada ape2 sintom lg? Biasa org dah rasa mcm2. Bkn la mintk, cuma musykil. 😅

13 Balas

jangan di minta... HAHAHAH... nanti menyesal mcm sy.. teruk sesangat symptoms mabuk prgnt no 5 niii... menyesal berlagak kata takde mabuk masa 4 5 minggu dulu.. ni baru 9 minggu, sekali di bagi, warded.. ari2 rasa nak cpt beranak..😂

3y ago

hanya tuhan ngn kita jerrr yg tahu penat nya muntah tak henti².. klau boleh bagi kat suami rasa mabuk, kompom dia tak sanggup nak mengandung lagi 😂

Saya skrg 9 minggu Alhamdulillah xdk rasa apapun.. cuma masa sebelum tau pregnant je pelik sebab asyik letih balik keje mesti tdo ptg2.. skrg ni pulak selera makan kemain lg mcm makan utk 10 org 😂

3y ago

SAma lah kita sis

normal sis ok x de alahan.mcm sya skrg 5 bln dh masih ada alahan klau ikut ank ptama dlu smpai bsalin heheh igat ank kdua x de alahan rupa sma mcm ank ptama bertabah lah

Masa anak 1st dulu pun sy takde alahan apa2. Yg kena cuma suami sy je. Ni in shaa Allah masuk 2nd pun takde apa2 alahan setakat ni laa 😁

Saya pun tiada alahan dan morning sickness masa mengandung. Aktif saja macam bukan mengandung. Tapi gugur minggu ke-9 sebab ada pendarahan.

normal...mcm sy dulu ada alahan muntah,tp lambat,xteruk dan sekejap je...alahan kulit muka keluar jerawat je yg teruk..

Normal jerw kowt , sya pown 5week dh takk ada alahan lags .. syukur alhamdulillah larh ..

Sy tak kena tau mula2, skli nk dkt bersalin trismter 3 skli kena terus nk terbaring je

sye pun dah 6 mnggu dan x ada simtom pun.. normal ke ni? atau belum masanya lagi

Normal sis. Jgn diseru 😁😁 nnt mcm saya loya smpai 8bulan 🤣🤣