Hamil 4minggu 6hari

Check upt positif klau ikut last haid dah 4minggu 6hari.tapi pagi semalam keluar darah sama mcm haid biase bnyak pun sama keluar darah beku kecil kecil..bahaya ke?pergi check klinik doktor cakap rahim okay,tpi x nampak ape2 lagi..doktor suruh datang 4minggu lagi..kandungan saya okay ke?saya risau

1 Balas

biasa kalau jadi mcmtu kena pergi bhgian emergency hsptl asap utk dptkn rawatan kadar segera..tkut tnda2 awal utk alami keguguran ...em..pape pn mg smuanya baik2 shj..aamiin..