Mengah 30 weeks

Hi, normal ke 30weeks rasa mengah sesak nafas 😭 Rasa nafas tak puas lpstu ulu hati pedih n rasa angin je .

2 Balas

Samalah.. Tak boleh aktif sgt. Cept penatkan... Smpi sakit ulu hati... Mmg normal ke.. Anak2 sebelum ni xde pulak mcm ni

sy 24w5d pn mengah skg ni.. gegara tubuh sy ni chubby tmbh LG preg,mgkin SB Tu la sllu mengah😔😔😔

3y ago

Tak selesa kan? Rasa nafas pun tak cukup hmm badan pun lesu je . Nak kena picit2 badan ni baru rasa lega hmmm